≡ Menu

Jom download Software Paint.NET 3.5.7

Penerangan

Paint.NET adalah aplikasi manipulasi foto dan gambar.

Setiap ciri dan elemen antara muka pengguna ini direka untuk segera intuitif dan cepat boleh dipelajari tanpa bantuan. Dalam rangka menangani beberapa foto dengan mudah, Paint.NET menggunakan antara muka dokumen tab. Tab memaparkan thumbnail hidup dari gambar bukan keterangan teks. Hal ini membuat navigasi sangat sederhana dan cepat.

Biasanya hanya ditemui pada perisian profesional yang mahal atau rumit, lapisan membentuk dasar untuk pengalaman komposisi gambar yang kaya. Anda mungkin menganggap mereka sebagai tumpukan gambar transparansi itu, bila dilihat bersama-sama pada masa yang sama, membentuk satu gambar.

Banyak kesan khas dibekalkan untuk meningkatkan dan menyempurnakan gambar anda. Semuanya dari kabur, sharpening, red-eye removal, distorsi, hingar, dan timbul disertakan. Juga termasuk 3D kami yang unik Main / Zoom kesan yang membuatnya sangat mudah untuk menambah perspektif dan miring.

Penyesuaian juga termasuk yang membantu anda tweak’s kecerahan gambar, kontras, warna, saturasi, kurva, dan tahap. Anda juga boleh menukar foto menjadi hitam dan putih, atau sepia-kencang.

Paint.NET Tutorial

  • Muat turun tutorial Paint.NET format PDF.
  • Muat turun perisian percuma untuk edit gambar  ini sekarang . 😀
{ 0 comments… add one }