Salam sejahtera semua. Apa khabar? Sihat belaka bukan? Hehe. 🙂

Pada artikel kali ini, saya akan berkongsi tentang Cara Delete Imej Dari Whatsapp.

Baiklah, langkah pertama, korang bukalah aplikasi Whatsapp korang tu.

Selepas itu, sila cari imej yang nak dibuang itu dan tekan lama-lama kat imej tersebut;

Kemudian, sila tick ‘Delete media from phone’ untuk delete terus imej itu dari memori smartphone korang;

Selesai sudah. 🙂

Memang tidak dinafikan, selalu jugak bertalu-talu imej yang tidak diingini terutama dalam Group Whatsapp yang dihantar rakan Group korang.

Rimas bukan? Sampai penuh memori smartphone korang gara-gara imej tersebut yang semakin berlambak. Hehe. 😀

Jika ada sebarang pertanyaan, sila contact saya.

Salam. 🙂

Tagged with:
 

Leave a Reply